Rólunk

Üdvözöljük a Hangszóró 2000 Kft. honlapján!


Köszönjük látogatását, hogy megtisztelt minket érdeklődésével. Weblapunk 2005. február 25-e óta működik, fontos információkkal, képekkel, adatlapokkal segítve ügyfeleink tájékozódását, döntését, megadva ezzel a hangszórók kiválasztásához, felhasználáshoz szükséges alapvető információkat. Ezt kiegészítve 2005. augusztus 15-én indult útjára saját fórumunk, kulturált kereteket és szakmai segítséget biztosítva a látogatók eszmecseréjéhez bármilyen hangtechnikával kapcsolatos kérdésben.


A társaság alaptevékenysége elektrodinamikus hangszórók, hangváltók, hangsugárzók illetve egyéb Hi-Fi felhasználási célú termékek gyártása hazai munkaerővel, magasan képzett szakemberekkel, több évtizedes tapasztalattal. A hangszórók és összes alkatrészük előállítása mai napig a Videoton gyártósoron történik, az eredeti technológia megőrzése mellett.


Célunk, hogy megfizethető áron kínáljunk olyan HiFi hangvisszaadásra alkalmas termékeket, amelyek minden tekintetben felveszik a versenyt a hasonló áron beszerezhető alsó-középkategóriás hangszórókkal, nem titkolt szándékunk az sem, hogy alternatívát nyújtsunk az olcsó távol-keleti gyártmányokkal szemben, és hogy saját gyártású vagy importált termékeinkkel megkönnyítsük a meghibásodott Videoton hangdobozok, hangsugárzók javítását, felújítását, az elöregedett hangszórók kiváltását, cseréjét. A felhasználást teljes körű terméktámogatással, gyors pontos ügyintézéssel segítjük, munkatársaink legjobb tudása szerint. Saját gyártású termékeinknél folyamatosan biztosítottak a javítás feltételei, akár garanciaidőn túl is olcsón, rövid határidővel, ezzel is hozzájárulva a hosszútávú elégedett felhasználáshoz.